Narghilea Bucuresti

Clasica narghilea mai este cunoscuta sub denumirea de goza, hookah, hubble-bubble si shisha. Initial era intalnita in special in Orientul Mijlociu si Africa. Fumatul de narghilea este un obicei pregnant in societati de mai bine de 400 de ani.

Ulterior, acest mod de recreere a inceput sa devina o deprindere tot mai comuna si pronuntata si in Europa. Acest obicei se spune ca se practica India de mai bine 3000 de ani si se presupune ca se numea „ḡalyan”. Avand in vedere faptul ca tutunul a ajuns in India de abia prin secolul al XVII-lea, indieni fumau din narghilea substante de recreere specifice timpului respectiv. Design-ul unei narghilele era simplu, primitiv si robust. De obicei, acestea erau facute dintr-o baza de nuca de cocos si un tub cu cap atasat.

Un chelner de bar era tratat asemenea unui bucatar - sef datorita faptului ca pregatirea si prepararea unei narghilele constituiau sarcini importante. Pregatirea narghilelei presupunea o adevarata pricepere, toti preparatorii de narghilea fiind foarte respectati pentru serviciul pe care il ofereau. De altfel, se considera nepoliticos sa atingi carbunele.

Fumatul de narghilea a migrat din Turcia spre Sud (in Liban si Siria), unde a primit numele de „argila”. Apoi s-a raspandit in Egipt si in Maroc, unde este cunoscuta sub numele de „shisha”. Este, de asemenea, cunoscut ca „hubble-bubble” in Arabia Saudita si Emiratele Arabe Unite. Astazi, fumatul de narghilea se adreseaza oricarei paturi sociale. Recipientul are multe forme si modele, si poate avea diferite functii.

In societatile de astazi, modelul clasic de narghilea este cel care predomina in cultura Occidentala. Ea consta in corp, vas de apa, furtun, tava, capul (creuzet). Este un domeniu popular, diferenta este intretinuta de modul de preaprare. La Ganesha Caffe Victoriei, toata echipa prepara cea mai calitativa narghilea din Bucuresti, iar acest lucru este sustinut de clientela vasta care alege acest lounge recunoscut din capitala.

O narghilea buna se simte foarte usor, mai ales in ceea ce priveste calitatea. Iar Ganesha Caffe Victoriei ofera cele mai bune servicii de narghilea. Apa este schimbata corespunzator, aroma se actualizeaza constant, iar aparatul in sine este curatat non stop. Conceptul nostru este ca oamenii care vin la noi frecventeaza locul pentru produsele de calitate pe care le oferim, pentru atmosfera prietenoasa si simbolul Ganesha care are o simbolistica spirituala esoterica.

Ganesha Caffe Victoriei este un lounge din Bucuresti care are o atmosfera boema si colorata, inspirata din istoria Orientala. Miza cade pe buna dispozitie si pe o narghilea de calitate. Toate aromele sunt de cea mai buna calitate deoarece scopul este sa se creeze o aura oriental - moderna in jurul fiecaruia.

Narghilea servita intr-un decor select din Bucuresti

Alaturi de o limonda, merge excelent o narghilea Shisha Original sau chiar o narghilea cu gheata. Dar pentru ca imaginea sa fie completa, alaturi de bautura si narghilea, trebuie introdusa si acea „poveste de narghilea”, un concept Ganesha Caffe Victoriei, aceast basm determina prietenii sa interactioneze cat mai mult si cat mai aproape unii de altii. Spre deosebire de o relatare la tigara, „povestea de narghilea” poate dura o perioada de „carbune” de timp!

Shisha cu care va asteptam sunt diverse si multe, de altfel, puteti alege sa va creati propria aroma de narghilea. Combinand cateva ingrediente, va puteti crea propria atmosfera de povestit.